3 0

1 1

2 0 2 1

Online O&O Deelmarkt 2021

Op dinsdag 30 november (10u - 12u) wordt voor de derde keer de O&O deelmarkt georganiseerd. I.v.m. de huidige situatie rondom corona zal de deelmarkt dit jaar online plaatsvinden!

LET OP: de O&O Deelmarkt zal online plaatsvinden via onderstaande Zoom link. De sessie is voor iedereen toegankelijk. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden.

Zoom link:

https://us02web.zoom.us/j/86079756617

Meeting ID: 860 7975 6617

 

Als O&O organisaties zetten wij ons dagelijks in om het aanbod en het niveau van vakbekwaamheid van (potentiële) werknemers op peil te houden, zowel nu als in toekomst. Door de jaren heen hebben we veel kennis opgedaan en producten en diensten ontwikkeld.

Op dinsdagochtend 30 november (10u – 12u) delen we onze kennis, producten en diensten met elkaar, om deze zo mogelijk toe te passen binnen de eigen sector. Daarom nodigen wij alle medewerkers van O&O organisaties uit voor de derde editie van de O&O Deelmarkt.

Deze deelmarkt wordt georganiseerd door de kenniskamer onderdeel van het project O&O organisaties samen sterk voor meer eigen regie. Tijdens interactieve sessies delen we kennis, ervaringen en instrumenten met elkaar.

De O&O Praktijkvoorbeelden worden verplaatst naar volgend jaar!

Online O&O Deelmarkt

LET OP: de O&O Deelmarkt zal online plaatsvinden via onderstaande Zoom link. De sessie is voor iedereen toegankelijk. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden.

Vanwege de huidige omstandigheden m.b.t. corona, zal de jaarlijkse O&O Deelmarkt dit jaar online plaatsvinden.

Het programma is om deze reden iets ingekort. Graag ontmoeten we je op 30 november online van 10u-12u!

De online sessie is voor iedereen toegankelijk via een Zoom link. Je hoeft je hier niet meer apart voor aan te melden.

Hieronder vind je alle informatie voor morgen. Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag!

 

Zoom link O&O Deelmarkt

Om 10.00 uur begint de Online O&O Deelmarkt 2021.

Via onderstaande Zoom link kan je deelnemen aan het evenement.

https://us02web.zoom.us/j/86079756617

Meeting ID: 860 7975 6617

 

Inloop online sessie

We starten om stipt 10.00 uur met het programma, maar je kunt alvast eerder terecht in de digitale ontvangstruimte. We raden je aan om minstens 5 minuten van tevoren aanwezig te zijn.

 

Technische problemen

Mocht het niet lukken om via de link in het webinar te komen, dan kan je een mail sturen naar j.boswinkel@wecreateconsulting.com