3 0

1 1

2 0 2 1

O&O Deelmarkt 2021

Op dinsdag 30 november (10u - 14u) wordt voor de derde keer de O&O deelmarkt georganiseerd. Op deze dag delen diverse O&O organisaties hun ervaringen, producten en diensten met elkaar.

Als O&O organisaties zetten wij ons dagelijks in om het aanbod en het niveau van vakbekwaamheid van (potentiële) werknemers op peil te houden, zowel nu als in toekomst. Door de jaren heen hebben we veel kennis opgedaan en producten en diensten ontwikkeld.

Op dinsdagochtend 30 november (10u – 14u) delen we onze kennis, producten en diensten met elkaar, om deze zo mogelijk toe te passen binnen de eigen sector. Daarom nodigen wij alle medewerkers van O&O organisaties uit voor de derde editie van de O&O Deelmarkt.

Deze deelmarkt wordt georganiseerd door de kenniskamer onderdeel van het project O&O organisaties samen sterk voor meer eigen regie. Tijdens interactieve sessies delen we kennis, ervaringen en instrumenten met elkaar.

Aan de slag: ontwerpinstrument!

Tijdens de eerste workshopronde gaan we aan de slag met het ontwerpinstrument. Deze leggen we deze naast het huidige aanbod van jouw organisatie. Met welke beïnvloedingsfactoren houdt jouw organisatie zich al bezig? En op welke factor(en) valt nog winst te behalen?

O&O Praktijkvoorbeelden

Een in de praktijk getoetst werkproces voor MT en P&O om DI te koppelen aan SPP. Het proces bestaat uit een continue dialoog tussen werkgevers en werknemers over het werk van nu en de toekomst. https://flowweb.nl/spp-di Tijdens hun presentatie vertelt FLOW over hoe het stappenplan werkt en wat het oplevert. Deelnemers van de O&O deelmarkt worden uitgenodigd om hun ervaringen uit te wisselen: welke andere manieren gebruik je om DI te integreren in het werk / de processen in je sector en/of van medewerkers?
Het Eigen Regie model is een mooi concept, maar hoe vertaal je dit in de praktijk? DOORZAAM heeft de leerlijn Eigen Regie ontwikkeld, waarin intercedenten worden meegenomen in wat eigen regie inhoudt en hoe je door middel van het gesprek eigen regie bij medewerkers kunt beïnvloeden. Benieuwd? Tijdens de O&O Deelmarkt vertelt DOORZAAM je er graag meer over.
In de Installatiesector nodigt Wij Techniek alle jonge werknemers uit om deel te nemen aan het TopTalentprogramma. Dagen waarop ze elkaar tegenkomen, ervaringen opdoen en tal van handreikingen aangeboden krijgen om zich te ontwikkelen tot vakmens in de techniek. Al 15 jaar een vertrouwd en gewaardeerd fenomeen in de sector!

Inschrijven

Wil je deelnemen aan de O&O Deelmarkt 2021? Meld je aan via onderstaand inschrijfformulier.

Tijdens de O&O Deelmarkt zijn er twee workshoprondes:

Ronde 1

In de eerste ronde gaan we aan de hand van het ontwerpinstrument met de beïnvloedingsfactoren aan de slag. Met welke beïnvloedingsfactoren houdt jouw organisatie zich al bezig? En op welke factor(en) valt nog winst te behalen?

Ronde 2

In de tweede ronde vertellen O&O organisaties meer over hun eigen projecten en ervaringen op het gebied van eigen regie. Benieuwd naar de deelnemende organisaties? Hiernaast vind je een overzicht van de presentaties.

Geef in het aanmeldformulier aan bij welke O&O presentatie je graag aanwezig wilt zijn.

In totaal geef je twee voorkeuren op. Wij proberen vervolgens iedereen in te delen op basis van deze voorkeuren.

Voor eventuele vragen kan je een mail sturen naar: info@oenoconferentie.nl

Tot 30 november!

Inschrijven O&O deelmarkt 2021