0 4

0 2

2 0 2 0

O&O Deelmarkt 2020

Op 4 februari 2020 (10u - 14u) wordt voor de tweede keer de O&O deelmarkt georganiseerd. Op deze dag delen diverse O&O organisaties hun ervaringen, producten en diensten met elkaar.

Als O&O organisaties zetten wij ons dagelijks in om het aanbod en het niveau van vakbekwaamheid van (potentiële) werknemers op peil te houden, zowel nu als in toekomst. Door de jaren heen hebben we veel kennis opgedaan en producten en diensten ontwikkeld.

Op dinsdagochtend 4 februari (10u – 14u) delen we onze kennis, producten en diensten met elkaar, om deze zo mogelijk toe te passen binnen de eigen sector. Daarom nodigen wij alle medewerkers van O&O organisaties uit voor de tweede editie van de O&O Deelmarkt.

Deze deelmarkt wordt georganiseerd door de kenniskamer onderdeel van het project O&O organisaties samen sterk voor meer eigen regie. Tijdens interactieve sessies delen we kennis, ervaringen en instrumenten met elkaar.

De Workshops

Een van de pijlers van duurzame inzetbaarheid: Leren & ontwikkelen gericht op de huidige functie/baan.
Een van de pijlers van duurzame inzetbaarheid: Loopbaanstappen gericht op een andere functie/baan.
Een van de pijlers van duurzame inzetbaarheid: Gezonde leefstijl, zowel gericht op fysieke en psychosociale aspecten.

Inschrijven

Bedankt voor je interesse in de O&O deelmarkt. Helaas is de aanmelding voor de deelmarkt gesloten. Voor eventuele vragen kan je een mail sturen naar: info@oenoconferentie.nl